Ontwerpcongrestekst

wo, 15/06/2016 - 20:00
CD&V-team

In maart trok Wouter Beke het congrestraject op gang. De basis voor dit congres is de ontwerpcongrestekst.

 

Ondertussen gaan we aan de slag met die tekst door in dialoog te gaan met alle leden. De open regiobesturen draaien op volle toeren. Alle leden zijn nog steeds zeer welkom om samen de toekomst van onze betrokken samenleving vorm te geven en de richting te bepalen die we als partij uitgaan. Een overzicht van alle regiomomenten vindt u hier.

 

Naast de open regiobesturen en de open dialoog kan de tekst ook worden geamendeerd. De verschillende geplande regiomomenten zorgen nu voor de nodige interne dynamiek, en ook afdelingen organiseren zich om samen amendementen in te dienen. Om tegemoet te komen aan de vraag van heel wat leden, afdelingen en regio’s om hiervoor meer tijd te krijgen, heeft de AV het voorstel om de indienperiode uit te stellen, goedgekeurd.

 

Amendementen kunnen worden ingediend tot 12 september om 12u.

 

Zo geven we u en onze leden en besturen maximaal de kans tot inbreng van amendementen.

 

Het Nieuwe WIJ-congres in Center Parcs De Vossemeren te Lommel op 25, 26 en 27 november wordt het hoogtepunt van het congrestraject. Maar naast het inhoudelijke luik, is dit ook bij uitstek een beleefmoment. We hopen u en uw familie of vrienden er dan ook te ontmoeten. U kan nu alvast hier een huisje reserveren.

 

Meer info over het congres, de ontwerpcongrestekst én Center Parcs is hier terug te vinden.

 

Met vriendelijke groeten

Het CD&V-team