Bert kersverse internationaal secretaris

Bert Segier Jong CD&V Internationaal Secretaris
vr, 14/04/2017 - 18:01
Bert Segier

Vorige maand werd Bert Segier door het Nationaal Bureau van JONGCD&V bij consensus verkozen tot nieuwe Internationaal Secretaris.

 

Hij volgt hiermee Brusselaar Kim Van Aken op.

Bert is 30 jaar en oud-voorzitter van JONGCD&V Ieper. Hij woonde jarenlang in onze Kattenstad, maar werkt sinds meer dan twee jaar in het buitenland (Stockholm, Den Haag) voor internationale organisaties, na professionele ervaringen bij De Kamer van Volksvertegenwoordigers, het Provinciebestuur West-Vlaanderen en het Belgisch Consulaat-Generaal in Londen.

 

De Internationaal Secretaris is het aanspreekpunt van JONGCD&V voor YEPP (de jongerenafdeling van de European People's Party, waar CD&V lid van is) en bereidt samen met het Bureau en de Werkgroep Internationaal standpunten en resoluties voor.

 

"Ieper blijft mij na aan het hart. Ik probeer het wel en wee van onze stad natuurlijk nog te volgen. Trots ook op het werk van het onze burgemeester Jan en onze CD&V schepenen, en op afdelingsvoorzitter Miguel Stevens die met z'n voltallige team van betrokkenheid, participatie en gedragenheid binnen en buiten de partij terecht een punt heeft maakt. Waar mogelijk draag ik graag nog m'n steentje graag. Altijd te bereiken op bertpolitiek@gmail.com of bert@jongcdenv.be!"