Dominique Dehaene neemt niet meer deel aan de verkiezingen oktober 2018

Dominique Dehaene CD&V Ieper
di, 06/02/2018 - 10:46
Miguel Stevens | Voorzitter

Ik heb besloten om voorlopig geen nieuw actief politiek mandaat meer op te nemen. Ik zal dan ook geen kandidaat zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Tot dan zal ik mij verder trouw wijden aan mijn taken als schepen, zoals ik dat de voorbije vijf jaar ook heb gedaan. Het was een boeiende periode en ik ben trots op wat ik in deze legislatuur heb kunnen verwezenlijken op verschillende beleidsdomeinen.

 

 

Ik heb altijd met hart en ziel aan politiek gedaan, maar ik heb mijn carrière en geluk nooit laten afhangen van de politiek. Dit is geen gemakkelijke keuze maar ik kan ze in alle eer en geweten nemen omdat ik weet dat ik mij altijd ten volle heb ingezet voor de partij en mijn kiezers.

 

 

Meer dan 20 jaar heb ik mij voor en achter de schermen van de politiek en in alle partijorganen ingezet. Ik blijf uiteraard een trouwe CD&V-militant en in die rol zal ik mij voor de partij engageren waar ik kan en waar men mij nodig heeft.

 

CD&V-Voorzitter Miguel Stevens: “Wij hebben begrip voor de keuze van Dominique. Wij willen hem bedanken voor zijn inzet van vele jaren en rekenen op zijn verder engagement binnen de partij.”