OCMW-raadslid Micheline Sandelé

OCMW
vr, 03/06/2016 - 17:45
Micheline Sandelé

3 jaar geleden werd ik vanuit de CD&V aangesteld als OCMW-raadslid.

Een wereld ging voor mij open: niet alleen besteden we veel aandacht aan de minderbedeelden via de sociale dossiers, maar ook geven we de mensen de kans om zelf hun verhaal te komen doen. Er is een openbaar deel van de vergadering en een deel achter gesloten deuren. Sinds 19 april vinden deze tweewekelijkse vergaderingen plaats in het Auris.

Als bestuurslid nemen we ook de verantwoordelijkheid op om in Raden van Bestuur en/of Algemene Vergaderingen te zetelen. Dit geeft me de kans om Open-School Westhoek-Oostende-Brugge, VOT, Jan Yperman en OCMW Wieltjesgracht van nabij te volgen.

Ik ben als raadslid al met heel wat mensen in contact gekomen die mijn leven verrijkt hebben. Hopelijk heeft mijn inbreng tot nu toe ook al als inspiratie gediend voor anderen.

Vanuit mijn werk als directeur van CVOWW (Centrum voor Volwassenenonderwijs Westhoek-Westkust) zetel ik ook in het provinciaal overlegplatform rond onderwijs. Op die manier komen politiek en werk dicht bij elkaar en vullen beide elkaar aan.

Foto: OCMW-raadslid Micheline Sandelé

OCMW-raadslid Micheline Sandelé